Rólunk

2015-11-03 07:32

Szekrénysor-nagykereskedés

Cégünk eltökélt szándéka, hogy olcsón, de jó minőségben jusson bútorokhoz. Nagykereskedés vagyunk, ami főleg boltokat szolgál ki, de úgy döntöttünk, hogy magánembereket is kiszolgálunk. A vásárlási tudnivalókat kérjük, olvassa el!

Mi adunk a minőségre

A kanapé (http://kanape.net), franciaágyak (http://franciaagy.net) és étkezők után most cégünk egy új irányba is utat tör a piacon. A korpusz-bútorok nagykereskedelmi forgalmazásával új fejezet kezdődik a magyar szekrény, szekrénysor, gardrób, komplett hálószoba, komód, éjjeliszekrény, dohányzó-asztal, nappali-fal, TV-szekrény történetében. Ugyanis, mostanáig két forrásból kerültek a vásárlókhoz ezek a bútorok: Lengyelországból, ahol kifejezetten Kelet-Európa részére gyártották őket alacsony nívóban, vagy a Nyugat-Európai modelleket lemásoló magyar hamisítóktól, még szerényebb minőségben.

Miben is leszünk újítók?

A kölni bútorkiállítás egyik legsikeresebb szereplőjével, a német piacon is elismert bolgár bútorgyárral kötött szerződésünk alapján mi mutatjuk be ezeket a termékeket a magyar kereskedőknek. Az eddig elért eredményeink alapján remélhető, hogy a továbbított bútorok mennyiségével meg tudjuk tartani a kialkudott nagyon alacsony árakat. És a lényeg, amiért ez a honlap létrejött: közvetlen az elosztó-raktárból magánszemélyeknek is nagykeráron adjuk a szekrényeket. Az árak az eddig megszokottakéhoz képest kb. 30%-ot csökkenni fognak.