Vásárlási tudnivalók

2015-11-03 08:23

Nem webáruház vagyunk

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy olyan raktár, ami Magyarország egyik legnagyobb szekrénysor, franciaágy (http://franciaagy.net), kanapé és ülőgarnitúra (kanape.net) lerakata, elosztó központja. Azon a véleményen vagyunk, hogy sokkal jobb, ha a vevő látja, hogy mit vesz, és nem csak úgy rendel látatlanban. Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép-, illetve felső-közép, esetenként felsőkategóriás szekrénysorokról (illetve más bútorokról beszélünk).

Az árak viszont minden esetben olcsók, ezzel is kedvezve az Önök pénztárcájának. Ezért megkérjük Önöket, hogy egyszer jöjjenek hozzánk, amikor már mindenhol tájékozódtak az árakról. Tippeket is szívesen adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert igazából nincs mitől tartanunk, nincs mit titkolnunk.

Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy vevővel át kelljen fésülnünk a szekrénysorok összességét, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott szekrénysort nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. több száz bútorunk van 4000 nm-en…(többek között éppen azért alacsonyak az árak, mert nincs nagy személyzet, így alacsonyak a költségek.)

Ezek a szekrénysorok sok esetben utolsó darabok, nem rendelhetőek. A weboldalon feltüntetett ár természetesen a legolcsóbb kivitelt jelöli. A maradék esetében raktárosunk tájékoztatja Önt, milyen rendelési lehetőségek vannak (szín, anyag, méret).

A weboldalon látható fotók néhány esetben nem aktuálisak a nagy rotáció miatt, ezért elnézésüket kérjük, de a csalódás inkább pozitív lesz, mivel sokkal nagyobb a szekrénysorkínálat a weboldal tartalmánál. Persze próbáljuk követni, de nem mindig sikerül.

Bejelentkezés és felmérés

Kérjük Önöket, hogy a látogatást minden esetben bejelentkezés előzze meg, a teherautók egymást érik, nem mindig érünk rá sajnos, mert a fő tevékenységünk a kereskedők kiszolgálása. Nagykereskedők vagyunk elsősorban (egy másik oka az olcsó áraknak).

Kérjük Önöket,hogy a következő dolgokat tartsák be, ha meglátogatnak minket, cserébe az olcsóságért:

- Legyenek kedvesek mérjék le, mekkora hely áll rendelkezésre a szekrénysor számára (lehet, hogy sokkal nagyobb tetszik meg, mint amit eltervezett a kedves vásárló).

- Kérjük szépen, ne jöjjenek felderítő útra, egyből hozzák magukkal azt a személyt, aki kompetens vásárlásban (mire visszajönnének, általában már eladjuk, amit kinézett).